Kompetensinstitutet är ett svenskt oberoende konferens- och utbildningsföretag.
Kompetensinstitutet har kollektivavtal, högsta möjliga kreditvärdighet ”AAA”, och utsetts till ”DI Gasell”.
Över 20 000 deltagare har deltagit på Kompetensinstitutets konferenser och kurser sedan starten 2010.

Allmänna villkor

Här kan du ta del av de villkor som gäller i samband med våra evenemang. I och med att du slutför din bokning accepterar du nedanstående villkor.

Betalningsvillkor

Alla priser anges exkl. moms. Fakturan skickas från Kompetensinstitutet Norden AB (Org nr:  556847-6831) efter att bokningen bekräftats. Betalning sker mot faktura med 30 dagars betalningsvillkor eller enligt separat avtal. Om betalningsfristen överskrids har Kompetensinstitutet rätt att debitera dröjsmålsränta från förfallodagen med gällande diskonto plus ett tillägg om åtta procentenheter.

Avbokningsvillkor och överlåtelse av deltagarplats för konferenser:

Anmälan är bindande. I det fall Kompetensinstitutet ställer in ett evenemang återbetalas 100 % av det inbetalda beloppet.

Du kan när som helst överlåta din plats till en kollega genom att mejla till kundtjanst@kompetensinstitutet.se. Mottar vi din avbokning senast 14 dagar före evenemangets startdatum får du ett värde­brev på fakturerat belopp. Värdebrevet är giltigt två år från utfärdandet och kan nyttjas av dig eller en kollega från din organisation på annat av Kompetensinstitutet anordnat evenemang (de flesta av våra evenemang arrangeras 1-2 gånger varje år). Mottar vi din avbokning mindre än 14 dagar före evenemangets start uteblir värdebrev eller ersättning.

Digital deltagarplats:

En digital deltagarplats är personlig och avser alltid en person. Är ni är flera som önskar delta så måste varje person ha en egen deltagarplats. Om fler önskar delta digitalt, kan ni mejla till kundtjanst@kompetensinstitutet.se för bokning.

Den personliga länken e-postas till varje deltagare senast 3 dagar innan konferensen/kursen. Om du ej har fått länken – vänligen undersök om den har hamnat i din skräpkorg.

Om du ej kan delta och önskar överlåta din plats till en kollega måste du meddela detta till oss innan kursen/konferensen startar. Om ej anmälda personer deltar kommer dessa att faktureras. Önskar man delta digitalt tillsammans med kollegorna måste en grupplicens införskaffas. För frågor gällande digitalt deltagande vänligen kontakta oss på kundtjanst@kompetensinstitutet.se

Behandling av personuppgifter

När du anmäler dig till våra kurser och seminarier accepterar du Kompetensinstitutets integritetspolicy. Här kan du ta del av Kompetensinstitutets integritetspolicy.

Fotografering och filmning

Ibland fotograferar och filmar vi våra evenemang. Bilderna och filmerna kan komma att användas på webben eller i kommersiellt material. Som deltagare godkänner du att vi fotograferar och filmar våra evenemang och att bilderna och filmerna får användas på webben eller i kommersiellt material.

Övrigt

Kompetensinstitutet reserverar sig för mindre ändringar i programmen som exempelvis ändringar av talare, programpunkter eller lokal för evenemanget. På grund av omständigheter utanför Kompetensinstitutets kontroll har Kompetensinstitutet rätt att byta datum, ändra format, arrangera digitalt eller att ställa in ett evenemang. I det fall Kompetensinstitutet ställer in ett evenemang krediteras kunden 100 % av det inbetalda beloppet.

För vissa av våra konferenser tillämpas en differentierad prissättning, där priset kan vara högre för deltagare som representerar leverantörer eller konsulter av tjänster/produkter. Den differentierade prissättningen syftar till att säkerställa en jämn representation av olika aktörer på våra konferenser. För mer information om våra konferenser & priser, vänligen besök vår webbplats anmälningssida.

Force Majeure

Kompetensinstitutet ansvarar ej för skada som beror av t.ex. myndighetsåtgärd, naturkatastrof, krig, strejk, blockad, lockout eller annan liknande omständighet som står utanför vår kontroll. Vi är ej heller ansvariga för skada i de fall då utbildning helt eller delvis måste ställas in på grund av föreläsares akuta sjukdom och där lämplig ersättare ej kunnat engageras.